Alexanderteknik

Sinnesro och Kroppslycka med Alexanderteknik

Återupptäck din inneboende förmåga att vara och göra med lätthet i kropp och sinne.

Till mig kommer allt från människor med smärta och spänningar i rygg, nacke, axlar eller leder, till dem som vill utvecklas inom sitt specialområde som t ex dans, ridning, sång eller att spela ett instrument. Många kommer också för att förebygga och avhjälpa skador som uppstår eller har uppstått i samband med träning, löpning eller annan fysisk aktivitet.

Roten till problemen handlar ofta om idéer, föreställningar och vanor som vi lagt oss till med och som blivit en omedveten del av vår ”make-up”. När du tar lektioner i Alexanderteknik får du hjälp att få syn på dessa omedvetna vanor och därmed en möjlighet att välja bort dem, kliva ur vägen för dig själv och återupptäcka glädjen och friheten i rörelse och stillhet.

När jag har varit hos min lärare i Alexanderteknik, Marja Bennett, känner jag mig som en ny människa – mig själv! Jag är alldeles lätt i kropp och sinne. Marja har en enastående förmåga att möta mig där jag är. Nacke och höfter blir fria och plötsligt upplever jag mina fötter. Ryggraden får rymd, blir lång och känns stabil. Med hjälp av Marja vågar jag släppa taget och ha tillit till mig själv.”  – Ulrika

Marja Bennett, lärare i Alexanderteknik

0733-68 95 86
marja@kroppslycka.se
sinnesroochkroppslycka.life